De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
 

Hieronder tref je de boeken aan die De Grote Cavia heeft uitgegeven. Ze zijn bij iedere boekwinkel in Nederland en België te verkrijgen, en ook via iedere online boekwinkel, zoals bol.com en standaardboekhandel.be.

 

10 tips voor een gelukkig cavialevenAls je cavia's hebt, dan kan het gebeuren dat je naar ze kijkt en dat je je afvraagt waar ze nu werkelijk gelukkig van worden. Je geeft ze eten, je maakt de kooi schoon en je aait ze op z'n tijd. Maar is dat alles? Kun je niet méér doen? Jazeker, dat kan! Cavia's zijn heel leuke huisdieren die nog veel leuker worden als je er meer vanaf weet. Als je je cavia begrijpt, dan weet je wat hij bbedoelt als hij iets doet. Als je weet hoe je cavia gezond blijft, dan kun je langer van hem genieten en als je weet waar hij gelukkig van wordt, dan ben jij automatisch ook gelukkig! Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je cavia's een fijn leven hebben? In dit boek vind je 10 tips die je daarbij helpen. Het is geen handleiding ‘hoe houd ik cavia's' maar het zijn tips die ervoor zorgen dat je je cavia's beter begrijpt. En daardoor kun je ervoor zorgen dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben. Zo wordt cavia's houden nog leuker!

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 32
Met kleurenfoto's, en zwart/wit-illustraties.
ISBN 978-94-90902-14-8
CaviapaspoortOnthoud jij alles?
Ik niet!
Ik schrijf alles op wat er met mijn cavia’s gebeurt. Medicijnen, ziektes, operaties, gewicht... Zo kom ik altijd voorbereid bij de dierenarts omdat ik dan precies weet wat er wanneer gebeurd is. Als een cavia gewicht verliest, dan zie ik dat meteen omdat ik dat bijhoud in de gewichtentabel. Als ik op vakantie ga, dan weten de verzorgers van mijn cavia precies wie wat lust!
Je kunt dit allemaal bijhouden in het caviapaspoort.
Ook handig is dat in het caviapaspoort de gegevens van de spoedklinieken staan.
Kortom, alles wat je nodig hebt, staat in het caviapaspoort.

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 30
Met zwart/wit-illustraties.
ISBN 978-94-90902-04-9
Het caviadagboek van De Grote CaviaHoe is het om cavia’s te hebben? En wat maak je allemaal mee als je cavia’s hebt? In dit caviadagboek kun je meelezen en meeleven met de cavia’s van De Grote cavia. Een heel jaar lang hield De Grote Cavia bij wat er zoal gebeurde met de cavia’s.
Het caviadagboek is een mengeling van grappige verhalen, cavia-avonturen, bepeinzingen over cavia’s, en informatie over cavia’s. Als je niks van cavia’s afweet zul je mogelijk verbaasd zijn wat er allemaal over cavia’s te vertellen valt! Als je al een caviabaasje of cavialiefhebber bent, zul je veel herkenning vinden in dit caviadagboek.
Dit caviadagboek is uniek en de eerste ter wereld in zijn soort.

Uitvoering: paperback
Aantal bladzijden: 252
ISBN: 978-94-6260-288-5
Het kleine caviaboekjeCavia's zijn geweldig! Voor alle caviabaasjes is dit kleine boekje met grootse inhoud. Zo is er een cavia-alfabet, de meest bijzondere cavia's ter wereld, caviaquotes, caviawijsheden, caviagedichten en caviaspreuken van zowel cavia's als caviabaasjes, een caviaquiz en de test ‘ontdek je innerlijke cavia' en natuurlijk de 7 dingen die iedere cavia moet hebben. Maar wat ieder caviabaasje moet hebben, is natuurlijk Het kleine caviaboekje!

Uitvoering: paperback
Aantal bladzijden: 111
Met kleurenfoto's, zwart/wit-foto's en zwart/wit-illustraties.
ISBN: 978-94-6260-002-7


 

top      home