De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
De Gileon Cavia is gesponsored door Drogisterij Hermanusje van Alles, Vitamin Advice Shop, Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie, Stichting Pup in Nood, Party Balloon World,  Dobey Dierenwinkel Elandsgracht en De Grote Cavia.

De Gileon Cavia is in 2014 gewonnen door Opvangcentrum Carla's Cavia's te Eindhoven! Van harte gefeliciteerd!
Meer over De Gileon Cavia lees je op de pagina's
Gileons verhaal en De Gileon Cavia. kun je zijn verhaal lezen.

 

De Gileon Cavia in 2014
De Gileon Cavia 2014 bestaat uit:
- De Gileon Cavia; een beeld, gemodelleerd naar de echte Gileon.
- Een verwenpakket voor de eigenaar/bestuurder van de opvang van De Grote Cavia.
- Een winkelpakket van Drogisterij Hermanusje van Alles.
- Een verwenpakket van de Vitamin Advice Shop.
- Een dierenpakket van Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie.
- Nummers van Puppievriendje, het blad van Stichting Pup in Nood.
- Een feestelijke ballonnenset van Party Balloon World.
- Een snackpakket van Dobey Dierenwinkel Elandsgracht.
- 100 euro van De Grote Cavia.

- De CD 'Guineapig baby' van Stephanie en een caviasleutelhanger.De Gileon Cavia

Met Gileon begon alles!

 Naar Gileons beeltenis is met de hand een beeld van klei gemaakt. Daarna is er een mal van gemaakt en hiervan is met verhard gietgips het beeld gegoten. Daarna is het beeld goud gespoten en afgewerkt met vernis. Onderop staat 'De Gileon Cavia 2014'.
Drogisterij Hermanusje van Alles

Drogisterij Hermanusje van Alles heeft De Gileon Cavia gesponsored met een winkelpakket dat speciaal voor de eigenaar/bestuurder van de cavia-opvang is!
Op de foto zie je het interieur van de drogisterij. Het is een zeer bijzondere drogisterij want niet alleen hebben ze er alles wat je maar bedenken kan, ook alles uit Grootmoeders Tijd, maar ze hebben ook een museumpje. En de service is ongeevenaard!


Vitamin Advice ShopDe
Vitamin Advice Shop weet alles over gezondheid. Ze kunnen je alles vertellen over vitaminen en mineralen en omdat ze goede voorlichting en een juist advies zo belangrijk vinden, hebben ze alleen maargekwalificeerd personeel in dienst dat weet waar ze het over hebben! Je kan ook altijd bellen voor een advies en ze hebben een webwinkel. Ze hebben ook veel kennis in huis als het gaat om gezondheid bij dieren. Zij hebben dan ook een vitaminen en mineralen-pakket voor de cavia samengesteld!

De Vitamin Advice Shop heeft dit jaar een heerlijke - en heel chique! - doucheschuim gedoneerd voor de prijs, namelijk van Dr. Hauscka. Dat wordt dus heel luxe douchen!
Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie

Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie is een dierenspeciaalzaak die weet waar ze het over hebben. Bij hen kan je rustig voor advies langsgaan of bellen, want hun medewerkers zijn allemaal gediplomeerd! Zij hebben een fijn pakket voor de cavia's samengesteld!

Dobey Dierenwinkel Elandsgracht

Dobey Dierenwinkel Elandsgracht is een prima dierenwinkel, ongeacht voor welk dier je er komt. De sortering is groot, de medewerkers zijn erg vriendelijk en deskundig. Er staat een grote kooi met parkieten en valkparieten dus als je even moet wachten, is het erg leuk om daarnaar te kijken.

Dit verwenpakket voor cavia's bestaat uit heerlijke hooi, heerlijk hardvoer en lekkere knabbeltjes.
Party Balloon World

Party Balloon World heeft ballonnen in alle soort en maten om de feestvreugde te verhogen. Om De Gileon Prijs nog feestelijker te maken, geven ze dan ook een aantal ballonnen weg.

Party Balloon World geeft heliumballonnen om de feestvreugde te verhogen!
Stichting Pup in Nood

Stichting Pup in Nood vangt al sinds 1994 pups en honden op. Dat is hard nodig ook, want nog steeds worden er zomaar dieren op straat gedumpt; pups met de navelstreng er nog aan, oude hondjes die niet meer kunnen eten omdat hun gebit weggerot is omdat het 'baasje' niet naar de dierenarts ging en vele andere schrijnende gevallen. Pup in Nood helpt ze allemaal en zoekt dan een goed thuis voor ze.
Pup in Nood heeft een jaarabbonnement op Puppievriendje ter beschikking gesteld!Puppievriendje is het kwartaalblad van de Stichting Pup in Nood. Want helaas zijn het niet alleen cavia's die afgedankt worden en in een opvang belanden, maar ook pups en honden.
Stichting Cavia

Stichting Cavia heeft ooit hun CD en wat sleutelhangers gedoneerd om uit te delen aan caviabaasjes via het tijdschrift van De Grote Cavia. Ik heb dat dus in het blad gezet, maar niemand reageerde. Omdat ik me niet in kan denken dat caviabaasjes een CD over een cavia en een caviasleutelhanger niet leuk vinden, is het nu onderdeel van de Gileon Prijs geworden!

De CD 'Guineapig baby' van Stephanie van Stichting Cavia!
De Grote Cavia

De Grote Cavia doneert onderstaand verwenpakket en 100 euro.

 


 

top      home