De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
De Gileon Cavia is gesponsored door Drogisterij Hermanusje van Alles, Vitamin Advice Shop, Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie, Stichting Pup in Nood, Party Balloon World, Caviafan en De Grote Cavia.

De Gileon Cavia is in 2015 gewonnen door Stichting Cavia Opvang Haarlem Sterrenbuurt! Van harte gefeliciteerd!
Meer over De Gileon Cavia lees je op de pagina's
Gileons verhaal en De Gileon Cavia. kun je zijn verhaal lezen.

 

De Gileon Cavia in 2015Volgend jaar - De Gileon Cavia in 2016

Volgend jaar, in 2016, gaat De Gileon Cavia veranderen. In de huidige vorm is De Gileon Cavia er nu zes jaar. Maar vanaf volgend jaar gaan er een paar dingen veranderen. Wat echter hetzelfde blijft, is het doel: de cavia-opvangen en de opvangcavia's in het zonnetje zetten!De Gileon Cavia 2015 bestaat uit:
- De Gileon Cavia; een beeld, gemodelleerd naar de echte Gileon.
- Een verwenpakket voor de eigenaar/bestuurder van de opvang van De Grote Cavia.
- Een winkelpakket van Drogisterij Hermanusje van Alles.
- Een verwenpakket van de Vitamin Advice Shop.
- Een cadeau van een caviafan.
- Het boekje 'Het kleine caviaboekje'.
- Nummers van Puppievriendje, het blad van Stichting Pup in Nood.
- Een feestelijke ballonnenset van Party Balloon World.
- 100 euro van De Grote Cavia.
De Gileon Cavia

Met Gileon begon alles!

 Naar Gileons beeltenis is met de hand een beeld van klei gemaakt. Daarna is er een mal van gemaakt en hiervan is met verhard gietgips het beeld gegoten. Daarna is het beeld goud gespoten en afgewerkt met vernis. Onderop staat 'De Gileon Cavia 2015'.
Drogisterij Hermanusje van Alles

Drogisterij Hermanusje van Alles heeft De Gileon Cavia gesponsored met een winkelpakket dat speciaal voor de eigenaar/bestuurder van de cavia-opvang is!
Op de foto zie je het interieur van de drogisterij. Het is een zeer bijzondere drogisterij want niet alleen hebben ze er alles wat je maar bedenken kan, ook alles uit Grootmoeders Tijd, maar ze hebben ook een museumpje. En de service is ongeevenaard!
Een heerlijk verwenpakket!
Vitamin Advice ShopDe
Vitamin Advice Shop weet alles over gezondheid. Ze kunnen je alles vertellen over vitaminen en mineralen en omdat ze goede voorlichting en een juist advies zo belangrijk vinden, hebben ze alleen maargekwalificeerd personeel in dienst dat weet waar ze het over hebben! Je kan ook altijd bellen voor een advies en ze hebben een webwinkel. Ze hebben ook veel kennis in huis als het gaat om gezondheid bij dieren.

Heerlijk ontspannen is geen probleem meer met deze producten!
Caviafan

Een caviafan doneert ook een cadeau!

Een leuke fotolijst - voor een caviafoto naatuurlijk!
Dobey Dierenwinkel Elandsgracht

Dobey Dierenwinkel Elandsgracht is een prima dierenwinkel, ongeacht voor welk dier je er komt. De sortering is groot, de medewerkers zijn erg vriendelijk en deskundig. Er staat een grote kooi met parkieten en valkparieten dus als je even moet wachten, is het erg leuk om daarnaar te kijken.

Party Balloon World

Party Balloon World heeft ballonnen in alle soort en maten om de feestvreugde te verhogen. Om De Gileon Prijs nog feestelijker te maken, geven ze dan ook een aantal ballonnen weg.

Party Balloon World geeft heliumballonnen om de feestvreugde te verhogen!
Stichting Pup in Nood

Stichting Pup in Nood vangt al sinds 1994 pups en honden op. Dat is hard nodig ook, want nog steeds worden er zomaar dieren op straat gedumpt; pups met de navelstreng er nog aan, oude hondjes die niet meer kunnen eten omdat hun gebit weggerot is omdat het 'baasje' niet naar de dierenarts ging en vele andere schrijnende gevallen. Pup in Nood helpt ze allemaal en zoekt dan een goed thuis voor ze.
Pup in Nood heeft een jaarabbonnement op Puppievriendje ter beschikking gesteld!Puppievriendje is het kwartaalblad van de Stichting Pup in Nood. Want helaas zijn het niet alleen cavia's die afgedankt worden en in een opvang belanden, maar ook pups en honden.


Voor alle caviabaasjes is dit kleine boekje met grootse inhoud. Zo is er een cavia-alfabet, de meest bijzondere cavia’s ter wereld, caviaquotes, caviawijsheden, caviagedichten en caviaspreuken van zowel cavia’s als caviabaasjes, een caviaquiz en de test ‘ontdek je innerlijke cavia’ en natuurlijk de 7 dingen die iedere cavia moet hebben.
De Grote Cavia

De Grote Cavia doneert onderstaand verwenpakket en 100 euro. 


 

top      home