De Grote Cavia: algemene en bijzondere informatie over cavia's.
De Gileon Cavia is gesponsored door Drogisterij Hermanusje van Alles, Vitamin Advice Shop, Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie, Stichting Pup in Nood, Party Balloon World,  Dobey Dierenwinkel Elandsgracht en De Grote Cavia.

De Gileon Cavia is in 2011 gewonnen door cavia-opvang 't Kuufke!
Van harte gefeliciteerd!
Meer over De Gileon Cavia lees je op de pagina's
Gileons verhaal en De Gileon Cavia. kun je zijn verhaal lezen.

 

De Gileon Cavia in 2011topDe Gileon Cavia 2011 bestaat uit:
- De Gileon Cavia; een beeld, gemodelleerd naar de echte Gileon.
- Een verwenpakket voor de eigenaar/bestuurder van de opvang van De Grote Cavia.
- Een winkelpakket van Drogisterij Hermanusje van Alles.
- Een massageverwenpakket van de Vitamin Advice Shop.
- Een dierenpakket van Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie.
- Vier nummers van Puppievriendje, het blad van Stichting Pup in Nood.
- Een feestelijke ballonnenset van Party Balloon World.
- Een snackpakket van Dobey Dierenwinkel Elandsgracht.
- '
Het caviaprentenboek' van Uitgeverij De Graveinse Abeel.
- 100 euro van De Grote Cavia.


topDe Poedelprijs

De Poedelprijs is een idee van Frida. Ze vond het zo zielig voor al die opvangen die niet zo hoog stonden in de poll, maar ze vond het vooral zielig voor de opvang die helemaal onderaan stond. En zo was het idee voor de Poedelprijs geboren! De Poedelprijs is dit jaar een set magneetstickers, een flesje ConcenTrace en een zakje Biscuiteria 'Toffies' van Vitakraft.
De Poedelprijs is dit jaar gewonnen door  
Stichting Cavia Opvang Opmeer.

topDe Gileon Cavia

Met Gileon begon alles!

 Naar Gileons beeltenis is met de hand een beeld van klei gemaakt. Daarna is er een mal van gemaakt en hiervan is met verhard gietgips het beeld gegoten. Daarna is het beeld goud gespoten en afgewerkt met vernis. Onderop staat 'De Gileon Cavia 2011'.


topDrogisterij Hermanusje van Alles

Drogisterij Hermanusje van Alles heeft De Gileon Cavia gesponsored met een winkelpakket dat speciaal voor de eigenaar/bestuurder van de cavia-opvang is!
Op de foto zie je het interieur van de drogisterij. Het is een zeer bijzondere drogisterij want niet alleen hebben ze er alles wat je maar bedenken kan, ook alles uit Grootmoeders Tijd, maar ze hebben ook een museumpje. En de service is ongeevenaard!
Het pakket van Drogisterij Hermanusje van Alles bestaat uit allemaal heerlijke verwendingetjes!


topVitamin Advice ShopDe
Vitamin Advice Shop weet alles over gezondheid. Ze kunnen je alles vertellen over vitaminen en mineralen en omdat ze goede voorlichting en een juist advies zo belangrijk vinden, hebben ze alleen maargekwalificeerd personeel in dienst dat weet waar ze het over hebben! Je kan ook altijd bellen voor een advies en ze hebben een webwinkel. Ze hebben ook veel kennis in huis als het gaat om gezondheid bij dieren. Zij hebben dan ook een vitaminen en mineralen-pakket voor de cavia samengesteld!

De Vitamine Advice Shop heeft een heerlijk massagepakket van Weleda beschikbaar gesteld. 


topFaunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie

Faunaland/Dierenspeciaalzaak De Kanarie is een dierenspeciaalzaak die weet waar ze het over hebben. Bij hen kan je rustig voor advies langsgaan of bellen, want hun medewerkers zijn allemaal gediplomeerd! Zij hebben een fijn pakket voor de cavia's samengesteld!Faunaland Dierenspeciaalzaak De Kanarie schonk vijf kilo caviavoer!


topDobey Dierenwinkel Elandsgracht

Dobey Dierenwinkel Elandsgracht is een prima dierenwinkel, ongeacht voor welk dier je er komt. De sortering is groot, de medewerkers zijn erg vriendelijk en deskundig. Er staat een grote kooi met parkieten en valkparieten dus als je even moet wachten, is het erg leuk om daarnaar te kijken.

Dobey Dierenwinkel Elandsgracht geeft een heerlijk snackpakket voor de cavia's!

topParty Balloon World

Party Balloon World heeft ballonnen in alle soort en maten om de feestvreugde te verhogen. Om De Gileon Prijs nog feestelijker te maken, geven ze dan ook een aantal ballonnen weg.

Party Balloon World geeft heliumballonnen om de feestvreugde te verhogen!


topStichting Pup in Nood

Stichting Pup in Nood vangt al sinds 1994 pups en honden op. Dat is hard nodig ook, want nog steeds worden er zomaar dieren op straat gedumpt; pups met de navelstreng er nog aan, oude hondjes die niet meer kunnen eten omdat hun gebit weggerot is omdat het 'baasje' niet naar de dierenarts ging en vele andere schrijnende gevallen. Pup in Nood helpt ze allemaal en zoekt dan een goed thuis voor ze.
Pup in Nood heeft een jaarabbonnement op Puppievriendje ter beschikking gesteld!Puppievriendje is het kwartaalblad van de Stichting Pup in Nood. Want helaas zijn het niet alleen cavia's die afgedankt worden en in een opvang belanden, maar ook pups en honden.


topDe Grote Cavia

De Grote Cavia doneert onderstaand verwenpakket en 100 euro.

Het pakket van De Grote Cavia bestaat uit verwendingen voor de eigenaar/medewerkers van de cavia-opvang!


topDe Graveinse Abeel

De Graveinse Abeel doneert een boek dat over cavia's gaat.
 De Graveinse Abeel is de uitgeverij van De Grote Cavia.

Dit boek is een ode aan de cavia, en tevens een ode aan de band die er zo vaak ontstaat tussen cavia en baas. Want hoewel cavia’s kleine dieren zijn, hebben ze natuurlijk evenveel pit en karakter als de grotere diersoorten!


topUitreiking van De Gileon Cavia 2011

Hieronder zie je de foto's van de uitreiking van De Gileon Cavia. Je ziet hier ook de ballonnen die Party Balloon World beschikbaar had gesteld en die vrolijk tegen het plafon bungelen!

 

 

top      home